Метало-стругарски работи

МЕТАЛО-СТРУГАРСКИ РАБОТИ


Ф-Ј Инженеринг

Метало-стругарски работи за сопствено производство и услуги.

Машини и опрема:
  • HAAS ST20Y ЦНЦ Струг со 12 гнезда за алати. Максимален дијаметар на материјал преку вретено е Ф64мм, преку стезна глава Ф150ММ.

  • Максимална работна должина 563мм.
  • Универзални стругови со работна должина до 2600мм и дијаметар до 30мм и Ф500Х300мм, без мост и друга опрема за стругање.

ГАЛЕРИЈА