Лимарски работи

ЛИМАРСКИ РАБОТИ


Ф-Ј Инженеринг

Лимарски работи за сопствени потреби и услуги за сечење и виткање.

Машини и опрема:
  • ЦНЦ плазма- работна површина 6000х1700мм
    Капацитет на сечење и просекување на лимови до 50мм
  • ЦНЦ ласер- работна површина 3000х1500мм.
    Капацитет на сечење на јагленородни лимови до 12мм, не `рѓосувачки челик до 6мм и алуминиум до 4мм.
  • ЦНЦ рунд со 4 валци, ширина за материјал 2500мм, дебелина на материјалот 8мм со предвиткање или материјал со дебелина 12мм без предвиткање и радиуси над 800мм минимален дијаметар на свиткано парче Ф250мм и друга опрема за лимарија.

ГАЛЕРИЈА